梁静茹国际后援会(倾听静茹)

加入倾听

QQ登录

只需一步,快速开始

www.hearfish.com 的歌迷們!你們好棒!
关于几个对“倾听静茹”常见误解的说明
加入〖梁静茹国际后援会〗详细流程
玩转倾听超简略教学~特供新会员
欢迎加入倾听静茹 官方QQ群 | 官方飞信群
倾听指定会员专属:会员卡 环保购物袋
倾听静茹电子杂志《iFish》第三期
我们的纪念册:感动倾听六年(2003~2008)
感谢您的关注,花费1分钟时间了解倾听静茹倾听静茹家人的历次大合唱2003~2009年
09年演唱会巡礼:北京-广州-成都-厦门-杭州

[灌水天地] 本年度宇宙超級無敵霹靂外星入侵水你不死算你厲害之之之最佳入圍忽悠貼(哈^_^ )

原帖由 xhp000 于 2008-4-29 19:25 发表 2 P  u9 {  E4 ^$ X+ Q( Z* W; A
  |3 `! y6 B/ Y1 W/ \' p! _
笑嘻嘻.3 g# l, w4 V" E
未讲俾你知等你心思思!!! $ J1 u! i; j, L$ F+ }& K+ ]
如果我话是我古噶咯!!
4 q0 U5 A. @( R) p7 }你信悟信呀???

, z% l2 C, T0 u8 y- E2 b. m' h3 F* q
信呀 你估佐甘多 仲猜五到就未免好屎呀``哈

原帖由 xhp000 于 2008-4-29 19:27 发表
, W6 V! S* N3 S4 u$ ^& n! s, L5 N3 t! ?0 x4 W! a3 D! L+ O2 O# E
人哋叫我做水哥噶,
% Y1 q" j% ^" g) q4 I你话我悟来帮你水下个帖点得呀!!!
, b. \% V2 [/ w, P好难得可以稳到嗰可以讲白话噶人!!!) h" I; R# M/ q; D; R. I0 G$ _
难免会有D兴奋噶!~
' Q- x1 r! o, I3 X5 }# X

! `6 {' m' M- O3 S6 _恩 你朋友无帮你改错名呀```
0 O/ w: ^! h# A- b5 T& p& i; S# d
* L7 T( k1 W$ H4 ~/ Z, C3 O* V- u黎度好少人讲白话嘎`

头像被屏蔽

头像被屏蔽

头像被屏蔽

原帖由 xhp000 于 2008-4-29 20:46 发表
9 H; x- p2 {6 R7 e. y# W! u. m( c  X) ]
屎到漏啦..! G* J# h5 S3 d6 f9 R5 T, L
古佐N个先古到..仲是作弊先古到噶先死啊!!!!

- F' _: R1 }7 d6 }% m% W
1 Y. N3 i5 A/ Z5 Q哦 话我知点可以查人地IP?

原帖由 xhp000 于 2008-4-29 20:49 发表
% C% V7 V. C7 o5 q2 K
, r3 b0 J' v; O2 e: G- V我就知道有个叫廖咩咩文噶就是广州噶.+ B6 K5 M" B! x0 F
同区哋讲白话区哋都毛几个识睇!
) L# B. k. F9 T4 V好彩我普通话都几可以下..(其实是好屎噶)8 I( R- L/ Z! x
依家仲未吃饭.个肚打晒鼓囖...  `* L" }& W" i# ^( K

$ ?; q8 O2 r! E9 M$ j
: ~& r2 p2 |$ i  C9 H6 G  ~恩 好在打出黎还可以
8 G1 r: b, x* f/ G/ ]讲就五掂啦 哈! x6 {9 D9 F" O0 S$ \: m
甘你可以去食消夜啦~

原帖由 xhp000 于 2008-4-29 20:53 发表 ! \  ]5 W3 M4 I
你依家应该是嗰学生呱????
( B' L) |) Z  r8 P你个号都注册一年来了窝
5 V- d  t5 h# ^# R2 k六级家人.  ]; g8 F5 U( o$ u% Z4 P! V
厉害..我嗰号注册两年几啦.都仲是4级!!唉,.,,以后冲上去要9级家人!
- W' w" M( h. N$ h/ b. P

5 L2 R0 {: g5 ^
4 {3 |3 A+ O, ~我就黎派翻黎黎度水咯 。
: A* _: T& E6 R! l5 |) }你仲犀利啦  黎几日水佐五少啦?
! Q% {5 M! P* a! i. t$ m# e甘祝你好运. d% }% B8 C2 [
系噢  就快1周年吖~~~

头像被屏蔽

原帖由 xhp000 于 2008-4-29 20:57 发表
3 H7 n' H0 j: a- K4 _' [4 @
1 w' ]0 f6 v& d" ?我对电脑都悟是好在行噶..9 K$ J5 z( m* X) I
查到自己IP就得!!
% W& X3 m" z% Y" a) X( }& n' e* {. ~; ^查人哋噶我都悟识啊???

. f, N6 z* \, X: t, U4 i0 ?
5 S! k0 W  g! t0 G
) G5 v, S& ?4 v& D3 \  o0 y甘你又话作弊先猜到?我以为识炸```8 h0 q8 z: X$ Z- ?. d2 {# G
自已IP梗识喇~